Printen Digitaal

Printen op de Arizona 350 GT
De Océ Arizona 350 GT is een flatbed printer voor UV-uithardende inkten met een optie voor flexibele media die beelden van bijna fotokwaliteit produceert op harde of flexibele media. De Océ Arizona 350 GT legt de lat opnieuw hoger met de mogelijkheid in wit te printen en met een bijna 40% hogere productiviteitWe kunnen werk aannemen dat niet kan worden uitgevoerd met een breedformaat inkjet printer van mindere kwaliteit. DEze opmerkelijke UVflatbed printer maakt gebruik van Océ VariaDot imagingtechnologie voor het produceren van inktdruppels van 6 tot 42 picoliter met als resultaat superieure beelddetails, kleurovergangen en levendige kleuren. Mer deze nieuwe standaard in beeldkwaliteit kunnen wij uw close-up beletteringsmateriaal en zelfs fine-art-reproductie opnemen in ons aanbod.Met deze breedformaat digitale printer kunnen we printen op hade materialen tot afmetingen van 125 cm x 250 cm x 48mm. We kunnen zeld printen op onregelmatig gevormde platte objecten door ze eenvoudigweg op de plaat van de flatbed printer te leggen!Mutoh Valuejet 1624

De mutoh Valuejet grootformaat printer is ideaal voor grootformaat kleurenprints voor binnen en buitentoepassingen. Wilt u probleemloos applicaties zoals winkeldisplays, banners, posters, voertuigbelettering, beeldmateriaal voor tentoonstellingen, etalagedisplays, enz... Deze kunnen we hiermee zonder problemen produceren.

  • - Hoogwaardige prints tot 1440dpi
  • - Superieure printkwaliteit en zuinig inktgebruik
  • - Printsnelheden tot 18m2 per uur
  • - Duurzaamheid van prints tot 3 jaar bij buitengebruik

Canon IPF8300

De Canon IPF8300 printerserie is de makkelijkst te bedienen grootformaat printer in het segment voor uiterst kleine volumes. DEze snelle, no-nonsense A0-plotter biedt alle snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en zuinigheid die vereist is in veel grootformaat printomgevingen.

  • - Print een full-color A0-beeld in 47 seconden in concept modus
  • - 1200 x 1200 dpi printresolutie met 2400 x 1200 dpi geïnterpoleerde resolutie
  • - Ingesloten Oce mediaprofielen zorgen voor perfecte resultaten
  • -20% minder inkt dan vergelijkbare printers dus betere prijs/kwaliteit