Freeswerk

CNC Met onze Zund G3 zijn de snij en frees mogelijkheden onpeberkt qua vormgeving in PVC, hout, Forex, Dibond, plexiglas. 

We kunnen zelf dozen op maat maken of leer, vinyl, katoen voor de textielindustrie verwerken.


Snijkwaliteit en precisie

De hoge productieprestaties en de uitstekende uitvoerkwaliteit van de Zünd-snijtafels zijn uniek. De uitstekende snijkwaliteit van onze G3-snijsystemen bereiken wij door de symbiose van intelligente besturingstechniek en exacte mechaniek.

 

Industrieel gebruik

Bewezen techniek in grote series en robuuste bouwvorm maken de G3-snijmachine geschikt voor industrieel 24/7-gebruik. Het wereldwijde servicenetwerk garandeert op elk moment volledige beschikbaarheid van reserveonderdelen.


Efficiënte materiaalfixering

Energiezuinige, regelbare vacuümturbines zorgen voor optimale materiaalfixering. Het verschuiven van materiaal tijdens de bewerking behoort zo tot het verleden. Profiteer echter niet alleen van de perfecte bewerkingskwaliteit, maar ook van laag stroomverbruik.

 

Productiviteit 

De productiviteit van onze G3-snijserie is uniek. Wij bereiken dit door het gebruik van intelligente besturingstechniek, robuuste snijcomponenten en uitgekiende snijtechniek. Alle componenten zijn optimaal op elkaar afgestemd en perfectioneren uw productieproces.