Werfborden Panneau Chantier

Persoonlijke begeleiding en advies voor u en uw bedrijf met snelle levering zonder meerprijs.

Reclame via werfborden bedrukken op de goedkopere kanaalplaten die hiervoor standaard worden gebruikt.

Dit materiaal laat het toe om zeer scherpe prijzen te maken voor dit product.

De Arizona 350Gt is de perfecte printer voor deze jobs en u bent niet meer gebonden aan 1 of 2 kleuren zoals vroeger.

Vierkleuren-druk en foto's worden dagelijks verwerkt in de werfborden voor nog een mooier en duidelijker boodschap te brengen.

Conseils personnalisés pour vous et votre entreprise avec livraison rapide et sans frais supplémentaires.

Les panneaux Akilux sont ideal pour la visibilité de votre societé sur le chantier.
Ce matériau permet de faire des prix très compétitifs pour ce produit.
L'Arizona 350Gt est l'imprimante UV idéale pour ces travaux et vous n'êtes plus lié à 1 ou 2 couleurs comme avant.
Des impressions en 4-couleurs et des photos imprimer sur les panneaux  pour apporter un message plus beau et plus clair.

Arizona 350 GT
De Océ Arizona 350 GT ideaal voor werfborden te printen is een flatbed printer voor UV-uithardende inkten met een optie voor flexibele media die beelden van bijna fotokwaliteit produceert op harde of flexibele media. De Océ Arizona 350 GT legt de lat opnieuw hoger met de mogelijkheid in wit te printen en met een bijna 40% hogere productiviteitWe kunnen werk aannemen dat niet kan worden uitgevoerd met een breedformaat inkjet printer van mindere kwaliteit. DEze opmerkelijke UVflatbed printer maakt gebruik van Océ VariaDot imagingtechnologie voor het produceren van inktdruppels van 6 tot 42 picoliter met als resultaat superieure beelddetails, kleurovergangen en levendige kleuren. Mer deze nieuwe standaard in beeldkwaliteit kunnen wij uw close-up beletteringsmateriaal en zelfs fine-art-reproductie opnemen in ons aanbod.Met deze breedformaat digitale printer kunnen we printen op hade materialen tot afmetingen van 125 cm x 250 cm x 48mm. We kunnen zeld printen op onregelmatig gevormde platte objecten door ze eenvoudigweg op de plaat van de flatbed printer te leggen!